2017. október 29., vasárnap

Instán láttam #2

Bejegyzés az instán látott jóságokról, szép könyvekről, írókról és kutyáikról, valamint egyéb mindenfélékről.

Kate Morton instáját megéri követni, mert hűen tükrözi az írónő könyveinek hangulatát. Ki tudja, lehet, hogy a legújabb Morton kötetben fogunk találkozni ezzel a kis házikóval? :)

A tökéletes halloweeni smink! :) A Stranger things második évadjával pedig már most nagy dilemmában vagyunk, nézzük részenként hetente, vagy várjuk meg az egész évadot, s csak aztán tartsunk egy Stranger things maratont...? :)

Alig várom, hogy megjelenjen nálunk is ez a könyv (már csak egy hónapot kell várni), örülök, hogy a kiadó megtartotta ezt a gyönyörű borítót.

Tommy Wallach anyukájának új kiskutyája. Cuki. :)

Ez a borító valami eszméletlen! Egy spanyol trilógia első része, úgyhogy sokat nem sikerült kiderítenem róla, még a műfaját sem tudom, valószínűleg YA. Ez a borító mindent visz. :)

A Primarkba új Harry Potteres cuccok érkeztek, ideje lesz már végre nekünk is elmenni. Csak... hát... ugye úgy volt, hogy ha legközelebb megyünk a Primarkba, akkor én fogok már vezetni, de mivel az első vizsgám úgy sikerült, ahogy (sehogy), ezért ez most egy kicsit tolódik. De vigyázz Primark, mert hamarosan jövünk! :)

Most pedig jöjjön a második kutyás-írós insta poszt, Alice Hoffmannal és Shelby nevű cuki kutyájával a főszerepben, akinek egyébként saját instagram fiókja is van. :)

Egy a könyves fotó nagyon szép, a könyv, hát az meg megjelenhetne nálunk is. A diplomata lánya, micsoda cím ez! :)


A könyves gallért, és a cuki kiscicát is elfogadnám! :)

Erre a könyvre még úgyis nagyon kíváncsi lennék, hogy a film nem igazán tetszett, bár lehet, hogy pont ezért a könyv sem tetszene, de masszív Wonder Woman rajongásban szenvedek, úgyhogy egy esélyt mindenképpen adnom kéne neki.
De sajnos a magyar kiadásról nincs semmilyen információnk. :(

A bejegyzés végére pedig jöjjön egy kis indokolatlan beauty kontent... :)
A TheBalm cuccaiért odáig vagyok meg vissza, és elismerem, hogy ez nagy mértékben az eszméletlen külcsínnek köszönhető, ami nagyon közel áll hozzám. :)
Már csak nézegetni is nagyon jó a márka termékeit. :)

Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése