2022. április 26., kedd

IV. Bondoró Fesztivál, 2022. június 10-12.

Közeledik a nyár és vele a fesztiválok. Olyan éveket és eseményeket éltünk meg az utóbbi időben, hogy az embereknek nagy szükségük van olyan helyekre, rendezvényekre, ahol kikapcsolódhatnak, lazíthatnak és elengedhetik egy kicsit az elmúlt évek és hónapok feszültségeit, feltöltekezhetnek a következő hónapokra. A fesztiválok, Kapolcs, a Művészetek Völgye nekem nem csak az azonnali fantasztikus élményeket jelenti, hanem az elkövetkezendő hónapokra is annyi töltést és pluszt ad, hogy ha valami nehezebben megy vagy rossz kedvem van, vagy a körülöttem lévő világ bolondul meg, akkor elég visszagondolnom, megnéznem a fotóimat, meghallgatnom a videófelvételeimet, vagy egy-két zenét és máris jobban érzem magam. 

Kapolcson már nagyon sokszor jártunk, ám úgy alalkult, hogy a Bondoró Utcaszínház Fesztiválon még nem vettünk részt. Az idén azonban biztos hogy ott leszünk és ennek egy nagyon örömteli esemény is az oka. Alapjában véve is terveztük, hogy elmegyünk és beszámolunk itt a blogon is az élményeinkről, de így dupla okunk van, hogy felkerekedjünk.  

Ugyanis a fiúk fellépőként részt vehetnek a fesztivál egyik koncerthelyszínén, azaz egy őrületes, fantasztikus Semmi koncertet is hallhattok! Ezért mi is várunk benneteket! 


A Bondoró Fesztivál 2019-ben indult útjára Kapolcson és 2021-ben már nemzetközinek mondhatták magukat, ugyanis francia, olasz és belga produkciók is szerepeltek a fesztivál programjában. Céljuk hosszútávon nemzetközivé válni, egy európai fesztivállá nőni, ami az idei programot nézve már azt hiszem sikerült is.  


A Bondoró-hegy Kapolcs mellett húzódik, így lett ez a hangulatos név egyben a fesztivál elnevezése is. 
A Bondoró fesztivál egy hiánypótló rendezvény, hiszen utcaszínházi produkciókkal nem találkozunk túl gyakran, pedig a gólyalábasok, a színes-hangos-vidám forgatag bárhol és bármikor egyedi élményt ad és színvonalasan szórakoztatja a közönséget. 

"A Bondorón bármi megtörténhet. Emberi beszélgetések a patak partján, éjszakába nyúló önfeledt szórakozás a kertekben vagy sosem látott, magával ragadó attrakciók. Itt minden egyszeri és megismételhetetlen. Művészeink teljes valójukat és személyiségüket beleadva tesznek meg mindent a nagyérdemű közönség elkápráztatásáért." - olvashatjuk a Bondoró honlapján.


Koncertek, előadások, vásári forgatag, masírbanda, zászlót lengető gólyalábasok, esti fényfestés - utánozhatatlan és megismételhetetlen élményben lehet részetek a Bondorón. Nekem már az is nagy öröm, hogy ismét Kapolcsra utazhatok, és megtapasztalhatom egy másik fesztivál hangulatát, a programokat elnézve pedig remekül fogunk szórakozni.

A programot ti is megnézhetitek IDE KATTINTVA és még jegyek is kaphatók erre a fantasztikusnak ígérkező 3 napos utcaszínház fesztiválra. 

A fesztivál honlapját itt találjátok és minden információt is megtaláltok az oldalon. Remélem, találkozunk a Bondorón! 

https://bondoro.hu

A fotók a fesztivál honlapjáról származnak. 

Bea



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése