2017. augusztus 22., kedd

Duplázz a Librivel!

A Libri 1+fél nyári akciójának keretében, most sok szuper könyv közül válogathattok, s két - az akcióban részt vevő - könyv vásárlása esetén az olcsóbbikat 50% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni. Az akció augusztus 31-ig tart.
Most még egy adag könyvpárossal készültünk nektek, lássuk is őket:
Titkos Történet - Aranypinty
Ha még nem olvastál semmit az írónőtől, akkor most már pont itt az ideje! :)
A Titkos történetet én már olvastam, és bár nem sikerült úgy magával ragadnia, mint vártam, ettől függetlenül biztos, hogy el fogom olvasni Az Aranypintyet is, amiért 2014-ben az írónő még egy Pulitzer díjat is bezsebelt.

Agatha Christie könyvek
A Helikon Kiadó gondozásában nemrég új köntösben megjelent Agatha Christie kötetek is megtalálhatók az akciós könyvek között. Ezek az új borítók valami borzongatóan fantasztikusak, a Ferde ház pedig az egyik legkedvencebb AC krimim.

Az X-akták: Az ördög ügyvédje - A káosz ügynöke
Ez a két könyv csak úgy szép csendben megjelent nálunk, de hatalmas X-akták fanatikusként mikor megláttam őket, ki tudtam volna ugrani a bőrömből. Egy könyv, amiben a fiatal Fox Mulder és Dana Scully izgalmas nyomozásba bonyolódnak, ha te is imádtad a sorozatot, akkor ez a két könyv igazi csemegének tűnik.
Még mindenképpen szeretném őket augusztusban elolvasni! :)

Bélügyek - Bőrügyek - Szívügyek
Na jó, ez nem egy könyves duó, hanem egy ütős könyves trió. A Bélügyeket már olvastam, és nagyon szerettem, egy ismeretterjesztő könyv, teljesen érthető nyelvezettel az egyik legfontosabb belső szervünkről, én mindenkinek csak ajánlani tudom! :) S ha a másik két társa is ilyen szuper, akkor még több ismeretet szívhatok magamba, s a jó tanácsokat át is ütltethetem a mindennapjaimba. A Bőrügyekre vagyok a legkíváncsibb, ugyanis ezen a téren úgy gondolom, tudok már egy s mást, és minél több mindent próbálok tenni a bőröm egészségének érdekében, most meglátjuk, jól csinálom-e. :)

A babaház úrnője - Múzsa
Jessi Burton első könyvét már ezeregy éve szeretném elolvasni, de most ősszel a tettek mezejére is fogok lépni ez ügyben. A fülszöveg is megfogott és a molyon is jókat olvastam róla.

És akkor jöjjenek a szinglik:

Daniel Cole krimije nemrég jelent meg, de a molyon már csupa jókat lehet olvasni róla, úgyhogy szerintem olyan visszaeső véres-thriller rajongóként, mint én, tökéletes választásnak tűnik ez a könyv.

A Baltimore fiúk című könyvre is nagyon kíváncsiak vagyunk, ugyanis a szerző első könyve szintén már régóta a listánkon csüscsül.

A Szolgálólány meséjét is nagyon régóta el akartam már olvasni, de most, hogy csupa jót hallottam a belőle készült sorozatról, ezt az ügyet egy kicsit meg fogom sürgetni, és felveszem a könyvet az őszi-téli listámra.

Az akcióban szereplő összes könyvet ezen a linken tudjátok megnézni: https://goo.gl/q7Mmun

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése