2021. december 21., kedd

Művészetek Völgye, 2022. július 22-31.

Mielőtt eszetekbe jutna a kérdés, hogy miért is írok karácsony előtt egy nyári fesztiválról, gyorsan elárulom, hogy nekem, illetve nekünk már az egy karácsonyi ajándék, hogy tudjuk a dátumát, tudjuk, melyik az a hónap és nap, amit nagyon várnunk kell, mert természetesen nem hiányozhatunk jövőre sem a kedvenc fesztiválunkról.

Most duplán nem fogunk, de hogy miért, azt majd a bejegyzés végén árulom el. Ezenkívül az is eszembe jutott, hogy milyen jó Last Minute ajándék lehet egy fesztiválbérlet, amelyet 10 vagy 5 napos változatban tudtok megvásárolni, és most karácsonyi akcióként ajándékcsomag jár a megvásárolt bérletekhez. 

Itt tudjátok megnézni a karácsonyi akciót: https://tixa.hu/muveszetekvolgye2022_karacsony_akcio

Tehát ha valamelyik szerettedet egy nagyon jó élményajándékkal szeretnéd meglepni, ez egy nagyon tuti ajánlat. Sőt, hosszú évek karácsonyi ajándéka megoldódhat, mert aki egyszer elmegy a Völgybe, nagy valószínűséggel Völgyfüggő lesz. :D 

Nézzétek meg ezt a játékos videót, amiben maguk a fellépők találják ki, ki az, akit már biztosan láthatunk jövőre a Művészetek Völgyében a Panoráma Színpadon. A 31. Művészetek Völgye Fesztivál ünnepi videójában Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, Fekete Giorgio, a Carson Coma énekese, Palágyi Máté, a Bohemian Betyars hegedűs-énekese és Bodor Áron, az Esti Kornél frontembere gyűltek össze játszani.

Mondjuk vagy mutassuk? Esetleg rajzoljuk? A Művészetek Völgye Fesztivál karácsonyi kampányában összehozta a Panoráma Színpad első fellépőit, akik a baráti és családi összejövetelek népszerű játékával, activityzve találják ki kinek a neve került a mikulás sapkába, azaz ki az, aki már biztosan játszani fog 2022-ben Kapolcson.

A vicces videóban megtudhatjuk, hogyan néz ki a Margaret Island, az Esti Kornél, a Bohemian Betyars és a Carson Coma elmutogatva, lerajzolva vagy éppen körülírva. Az utolsó zenekar megfejtését a közönségre bízták, akik rekordidő alatt kitalálták Lábas Viki mutogatásából a fesztivál ötödik bejelentett fellépőjét, a Bagossy Brothers Company-t.

Velük már biztosan találkozhatunk 2022. július 22. és 31. között a Panoráma Színpadon. Ha most a fesztivál karácsonyi akciójában szerzitek be a jövő évi bérleteteket, melléjük a zenekarok és a Völgy szuvenírjei közül lehet ajándékot választani.






Emellett elindult a fesztivál immáron hagyománnyá vált Kívánságlista játéka is, ahol a közönség megtippelheti a további előadókat, a szerencsés játékosok pedig a bérletük árát is visszanyerhetik.

Ha elolvasnád a nyári beszámolónkat KATT IDE és IDE!

Most pedig én is elárulok egy előadót, aki fel fog lépni a következő Művészetek Völgyén. Rendszeres olvasóink már sejthetik, kik ők, igen, igen, a fiúk, akik nemrégen arany minősítést értek el a Pannon Unifest tehetségkutató versenyén, ezáltal fellépési lehetőséget kaptak a Völgybe. Örömünk határtalan. 

Ünnepi hangolódásként pedig hallgassátok meg a fiúk legújabb zenéjét, ami egy karácsonyi dal a csúnya karácsonyi pulcsikról (is). 


2 megjegyzés:

  1. Nagy-nagy gratula nektek, igyekszünk idejében odaérni! Ezt már mi sem szeretnénk kihagyni, már most kezdek készülni!!!! /Elárulom én még sosem voltam ott!/ V I S Z O N T L Á T Á S R A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, találkozunk ott nyáron!✌️❤️

      Törlés