2015. június 6., szombat

Nicola Morgan: Látlak

„A felületes szemlélő számára Cat McPherson élete ideális. Mondhatnánk úgy is, hogy tökéletesen tökéletlen – ha ugyanis tökéletes lenne, mások irigyek lennének rá. A tökéletlenségek teszik normálissá.”

Cat a normális tinik életét éli, a szüleivel és az öccsével, és a kutyájukkal Pollyval. Az iskola után alig van ideje másra, mert versenyszerűen sportol, és nagyon sok mindent feláldoz a céljaiért. Míg a barátai moziba mennek, ő az uszodában rója a hosszokat. De vajon tényleg ezt akarja-e csinálni, vagy csak a szülei miatt teszi ezt?
Suli után otthon, mint mindenki más, ő is a Fizzin lóg. Nem is gondolva, hogy esetleg túl sok mindent hoz a tudtára a nagyvilágnak ezen a közösségi oldalon keresztül. Valaki a Fizzin keresztül egy vírust küld a laptopjára, az utcán lépteket hall a háta mögött. Valaki figyeli. Vajon ki lehet az?

Kalandozások Anyával a gyerekkönyvtárban, így akadt ez a könyv is a kezembe, vagy az Anyáéba? Már nem is tudom. :) 
Mikor a könyvtárba megyünk, legtöbbször benézünk a gyerekkönyvtárba is, és míg Anya bőszen keresgél, én bevallom unottan koslatok utána, sőt néha sürgetem is. Ám a múltkor nem így tettem, aminek az lett az eredménye, hogy még több könyvet hoztunk ki a könyvtárból. Azt is be kell látnom, hogy nagyon sok jó könyvet találtunk (vagyis talált Anya :)) már a gyerekkönyvtárban, amik még a kedvenceinkké is váltak.
Ahol régen laktunk ott még akkor nem volt túl nagy választéka az ifjúsági könyveknek, így sok mindenből kimaradtam, és már elég hamar a felnőtt könyvtárban kezdtem el keresgélni. 


Ez a könyv is valószínűleg tetszett volna, ha jó pár évvel korábban olvashattam volna. Persze most sem mondom azt, hogy nem tetszett. Nagyon gyorsan végig lehetett olvasni, és a vége már nagyon is izgalmas és csavaros volt.
A főszereplő Cat nekem nagyon szimpatikus volt. Mivel én nem vagyok egy sportos alkat érdekes volt Catről olvasni, aki viszont az volt. 
A „bogaras” ember szerepét a könyvben nem nagyon értettem, azt hittem még lesz valami jelentősége, de végül nem lett. 

8/10

Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése