2019. július 4., csütörtök

Utcazene 2.0 és Balaton Sound



A kozmikus valóban újra napfényre derült egy kicsinyke lista, mely a keresztségben a második néven szerepel. Ha ez, vagy bármely hasonló érvelés nem lenne elég arra sarkallván  a kedves hallgató-olvasót, hogy leheveredvén könyvvel, fagyival, hideg üccsivel a fa vagy a napernyő árnyékában, fejhallgatóját felvéve, megnyomja a lejátszás gombot, akkor bizony mondom én néktek, hogy a baj nem kitsi. 




Annak utána, ellenben, nemdebár, minek következtében ez a csuklómozdulat elindításra kerülne, akkor jó érzésekkel teli, kábé egy órácskát kívánnék.

(Alulírott teljes felelősségem tudatában kinyilatkozom, hogy a fenti sorok megszületése, kényszerítő eszközök alkalmazása mellett, szabad akaratomból történt.)

G.

E heti olvasós listánk Spotifyról. 




Balaton Sound Fesztivál 2019
Szeretném megosztani veletek az örömhírt, miszerint blogunk 2 db sajtónapijegyet kapott a Balaton Sound Fesztiválra, aminek iszonyatosan örülünk. :D Mi választhattuk ki a napot, szombatra esett a választásunk,  így július 6-án  instagram oldalunkon számíthattok instasztorikra, a fesztivál után pedig blogbejegyzésre, sok-sok fotóval.

Fotó: Instagram/Balatonsound

A fesztivál tegnap indult.  Mi még sosem voltunk a Balaton Soundon. Férjem G., amúgy Gábor lesz a másik személy, aki velem tart, ő a sofőröm, testőröm, fotóasszisztensem egy személyben, no és nem is mennék el nélküle egy fesztiválra sem. :D

A programot átnézve teljesen nyilvánvaló, hogy egy nap nem elég semmilyen több napos fesztiválra sem, arra elég, hogy belekóstolj a hangulatába, átérezd a szabadság és a teljes kikapcsolódás érzését, hogy majd jövőre ismét visszatérj, akár több napra is.

Fotó: Instagram/Balatonsound

Rengeteg jó programból lehet válogatni, az elektronikus tánczene legnagyobb képviselői mellett, rap, hip-hop és r'n'b fellépők koncertjein is lehet majd lazulni.

Fotó: Instagram/Balatonsound

Nagyon várom a különböző utcaszínházi előadásokat, a DUNDU család világító produkcióját, a Mascote Kite Team csapat poliplebegtetős előadását, gólyalábasokat és pantomimeseket.

Természetesen zenei programokon is részt veszünk majd, erről azonban még nincs konkrét tervünk, így majd utólag számolunk be arról, hogy mit találtunk és mit hallottunk.

Bea






2 megjegyzés:

  1. Aztaa! Jó szórakozást a soundon! Érezzétek nagyon jól magatokat!

    VálaszTörlés