2018. március 27., kedd

MyBookZ tesztdoboz bemutatása


Nem olyan rég kaptunk egy emailt, hogy lenne-e kedvünk bemutatni egy új, könyves meglepetésdobozt. És hát, miért ne lett volna? :) Ebben a bejegyzésben ezt meg is tettük.

Kíváncsian vártuk a dobozt, amikor nem sokkal később nagyon is meglepődve értesültünk a dobozok áráról, ami nem kevés, két könyv ide, vagy oda.

13.490.-forintért még úgy sem tudnék teljesen jó szívvel ajánlani egy meglepetésdobozt, ha szuper jó lenne. Mert jópofa apróságok ide vagy oda, ebből a pénzből az online minimum 20%-os kedvezményekkel, nem csak két könyvet tudna venni az ember, ami ráadásul olyan könyv lesz, amit ő választott és nem meglepetés.
Tudom, tudom a meglepetésdoboz lényege éppen a meglepetés...

Az ismertető levél, amit a MyBooKz dobozról kaptunk nagyon is szimpatikus volt, újrahasznosított doboz, magyar kézműves termékek, két könyv, választható kategóriák. 

Ezzel szemben a tesztdoboz elég gyengére sikerült. Értem én, hogy ez csak egy teszt- ill. próbadoboz, és az éles dobozban fognak várni minket az igazi meglepetések, de akkor így egyáltalán nem értem, hogy miért volt szükség ezekre e tesztdobozokra, amiknek az is lett volna a feladata, hogy az éles dobozok megvásárlására ösztönözze majd a könyvszerető embereket.


Na de nézzük is, mi volt a dobozban, mert az lenne itt a lényeg:

Volt ugye a két könyv, mi a Womens fiction és Non-fiction kategóriát választottuk, így kaptuk Az esküvő újratöltve és a Tűzben égve című könyveket. Ízlések és pofonok, de a non-fiction kategóriába nem biztos, hogy egy önsegítő könyvet választottam volna, hanem valami általánosabbat, fogyaszthatóbbat a műfajból, mondjuk egy ismeretterjesztő vagy egy életrajzi könyvet.


Van egy szuper poharunk, amit már fel is avattam, a fehércsokis-levendulás forrócsoki különlegességel együtt. A gyertya az gyertya, én az illatgyertyákat imádom a leginkább, ennek nem sok illata van így, majd meglátjuk, meggyújtva milyen lesz.
És ennyi... hol itt a prémium, a prémium könyvesdobozból? Mert az ára, az ugye elég prémium.

Félreértés ne essék, minden szuper, ami a dobozban volt, csak kevés...

Zsófi


Nem tudom, hogy a mi MybooKz-doboz értékelésünk az utolsó-e a sorban, mindenesetre már sokan leírták a véleményüket a dobozról, sok újat én sem tudok írni.

Azt el kell mondanom, hogy nem tartom megnyerő dolognak azt, hogy a tesztdobozok korántsem tartalmaznak annyi dolgot, mint az éles dobozok fognak. Mint ahogyan azt sem, hogy egyáltalán vannak tesztdobozok és éles dobozok, amelyek majd mindenféle jóságokat - legalábbis többet - fognak tartalmazni, mint a tesztdoboz.


Ez nekem olyan, mintha a MybooKz csapata saját maga ellen dolgozna. Mert hogyan is reklámozhatna jó szívvel olyan dolgot az ember, aminek csak egy részét kapta meg, hogyan ajánlhatnám, hogy vegyétek meg nyugodtan, mert a többi csomagban már sokkal több dolog lesz, és meg fogja érni a 13.490.- forintot. Ezt a tesztdoboz alapján nem tudom kijelenteni.

Véleményem szerint a tesztdobozokon nem lett volna szabad spórolni, ugyanannyi dolgot kellett volna tartalmaznia, mint a valódi doboznak.

A könyvekről: A non-fiction kategóriát Zsófi választotta, ő nem volt megelégedve vele, mert nem olvas ilyen jellegű könyveket, és fentebb már kifejtette, hogy milyen könyvnek örült volna.
A női romantikus kategóriát választók, köztük én is, az Esküvő újratöltve című könyvet kapták.  Ez  egy olyan könyv, amit kikölcsönzök a könyvtárból, elolvasom, de sok más könyv van, amit sokkal jobban szeretnék. És itt nem arra gondolok, hogy egy túlreklámozott könyvet kellett volna választani, de mégis inkább egy olyat, amire jobban vágyik az ember.


És ehhez gondolatolvasónak sem kell lenni, elég megnézni a molyon a friss megjelenéseket, vagy a megjelenésre váró könyveket, és aszerint választani, hogy mennyien rakták kívánság- vagy várólistára a könyvet.

Úgy gondolom, ha kevesebb lenne az ára, nagyobb esélye lenne a doboznak megmaradni a könyves meglepetésdobozok piacán , és bár a MybooKz csapatának tematikájában nem ez van, de szerintem mindenki örülne az irodalomhoz, a könyvekhez konkrétabban kapcsolódó ajándékoknak is, gondolok itt pl. könyves zoknira, egy konkrét könyvvel összefüggő vászontáskára, vagy ehhez hasonló dolgokra.

Bea


Az előregisztráció a dobozra (ez még semmilyen kötelezettséggel nem jár) március 31-éig tart, ezt itt tudjátok megtenni: mybookz.hu
Az előregisztrálók között három éles doboz kerül majd kisorolásra!

Van egy 10% kedvezményre feljogosító kuponunk is: KUB123

Köszönjük a MybooKz-csapatnak a meglepetésdobozt, és bízunk benne, hogy az első valódi doboz kellemes meglepetés lesz mindazoknak, akik megrendelik.



2 megjegyzés:

  1. Huhh hát ilyen dobozt venni magamnak vagy másnak, olyan mintha csukott szemmel venne az ember fehérneműt magának vagy másnak:) Soha! Főleg,hogy valóban nem is olcsó, ennél sokka több értelme van egy könyvutalványnak ha már mindenképp ilyesmit szeretnénk ajándékozni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nehezen szánnám rá magam, de talán javítanak a feltételeken és a tartalmon, és aki szereti a meglepetéseket, akár még kellemesen csalódhat is a jövőben. Bea

      Törlés