2018. március 8., csütörtök

Instán láttam #5

Heti válogatás az instagramon látott jóságokból, könyves szépségekből:

 Credit: @Pinup Book Club
Imádom ezt a szoknyát! Mucha festményeit nagyon nagyon szeretem, úgyhogy egyértelmű, hogy nekem is kellene egy ilyen szoknya!

 Credit: @The End of the F***ing World
"Ha ez egy könyv lenne, akkor amerikaiak lennénk" - ezt a képet az fogja érteni, aki látta a The End Of The Fucking Wordöt. Én imádom ezt a borítótervet. :)

 Credit: @
Mivel egy instán láttamból sem hiányozhat egy Agatha Christie-hez kapcsolódó kép, ennek a képnek itt a helye! AC könyvei inspirálta olvasmányok, a Sophie Hannah könyveken kívül (amik szóra sem érdemesek) szívesen belekukkantanék a többibe.

 Credit: @Ariel Bissett
Ariel Bissettnek lelkes követője vagyok instagramon már egy ideje, az instasztorijai alapján nagyon szimpatikusnak tűnik, szégyen, hogy eddig még nem néztem meg magamnak közelebbről a youtube csatornáját. Az aktuális olvasmányait láthatjuk ezen a képen. Nemrég jött ki egy előzetes a könyv alapján készült filmből, Szörsá Ronannal a főszerepben (mááár nagyon nagyon idegesített, ahogy most az Oscar jelölés, és a Ladybird promótálása miatt, túltolták ezt a 'senki sem ejti rendesen a nevemet' dolgot).
A könyv még magyarul nem jelent meg, talán majd most a film hatására.

 Credit: @Alexis
Imádom ezt a vintage Stephen King borítót! :) Ja, és nekem a könyv is tetszett.

 Credit: @Lisa ⚯͛⠀ོ☁︎
Alice Feeney könyve egy kevésbé mutatós borítóval már nálunk is megjelent, és molyon elég jó kis értékeléseket kapott, egy próbát majd mindenképpen teszek vele.

 Credit: @Andrea: Professional Bookworm
Egy ilyen zoknit én is akarok!

 Credit: @Lisa ⚯͛⠀ོ☁︎
Ez a tasak "könyvmoly kávé" egyszerűen fenomenális, a csomagolás is, meg az ötlet is: :)

 Credit: @Tina | TBR etc. | Book Blogger
Gin Phillips könyve egy nagyon érdekes thrillernek tűnik, nem bánnám, ha nálunk is megjelenne. Ilyet! :D Most nézem és már meg is jelent, Lidércnyomás címen csak molyon nem volt feltüntetve az eredeti címe. Akkor ezért volt nekem ilyen ismerős a fülszöveg, elő is jegyzem gyorsan a könyvtárban! :)

 Credit: @Hanna • MY
Jen Campbell könyvét nem akarja magyarul kiadni valaki? Mert szerintem tök jó lehet, nagyon kíváncsi lennék rá. Szerintem beleillene a 21. Század Kiadó, vagy a Libri profiljába is. :)

Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése