2022. február 18., péntek

Fishing on Orfű, 2022. június 29 - július 2.

A Fishing on Orfű facebook oldalán már javában tart a hangolódás a nyári fesztiválra. Hol az idei Nagyszínpad nevéről mennek az ötletelések, hol régi klipeket elevenítenek fel, hol pedig a kedvenc zenekarokról tartanak közvéleménykutatást.

Aki volt már Fishing on Orfű-n, az ennyitől tuti beindul, és elkezdi számolni visszafelé a napokat. Nekünk a tavalyi volt az első Fishingünk, IDE KATTINTVA elolvashatjátok az élménybeszámolónkat is. 

Januári információk szerint a bérletek több, mint fele már elfogyott, ami azt is bizonyítja, hogy sokan mások is érzik azt, amit mi, hogy a Fishingre 2022-ben is érdemes visszatérni. Gyanítom, hogy ez már egy állandó programunk lesz a nyári fesztiválok között, a Művészetek Völgye mellett. 

Idén is kihívás lesz összeállítanunk a táncrendünket, avagy a koncerttervünket, mit nézzünk meg, hol kezdjünk, hová menjünk utána és hol fejezzük be a napot, hogy semmi ki ne maradjon, ami a kedvünkre való. Nem lesz könnyű feladat, de állunk elébe. Még az is lehet, hogy az lesz a vége, hogy csak sodródunk az árral. 

Bohemian Betyars, Parnograszt, Mitsoura, Erik Sumo Band, Kiscsillag, Kft, Esti Kornél, Carson Coma, Blahalouisana, 30Y, Vad Fruttik, Rícsárdgír, Analog Balaton, Barabás Lőrinc Quartet és még sokan mások vannak azon a műsorlistán, amit már ti  is megnézhettek, hogy elkezdjetek terveket szőni a Fishing  4 napjára. 

Ha sátraznátok, akkor még van esély helyet találni, de ne sokáig gondolkodjatok, mert rohamosan fogynak a sátorhelyek is. Minden infót megtaláltok a Fishing on Orfű honlapján. 

Néhány hangulatfelvétel a 2021-es fesztiválról:









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése