2022. november 25., péntek

Különleges könyvesbolt nyílt a Belváros szívében


 

A könyvszakma riválisai most összeálltak, hogy megszülessen a BookUp!

A hazai könyvpiac meghatározó szereplői egyedülálló vállalkozásba fogtak. A 21. Század Kiadó, a Central Kiadói Csoport és a HVG Könyvek úgy döntött, a karácsonyi szezonra összefognak, és együtt szólnak az olvasókhoz.

„A különleges vállalkozás nemcsak a kultúra népszerűsítéséről, hanem az együttműködésről, és kicsit rólunk, olvasókról, könyvszerető emberekről is szól.” – árulták el a kiadók képviselői. A varázslatos könyvesbolt kínálata színes lesz és izgalmas, tele karácsonyi újdonságokkal.


A HVG Könyveknél például Szabadfi Szabolcs (Szabi, a pék) új mesekönyvvel, L. Stipkovits Erika egy különleges önismereti kötettel jelentkezik, és december elejétől Michelle Obama új könyve is kapható lesz – a kiadó számos tényfeltáró, pszichológiai, üzleti, gyerek- és gasztronómiai kötete mellett.

Az Animus Könyvek elhozza a Harry Potter legújabb illusztrált albumát, a jubileumi Harry Potter sorozat új részét és persze a legnépszerűbb skandináv krimiket. A polcokon lesznek a Central Könyvek vadonatúj romantikus regényei, például nagy sikerű A villa szerzőjétől, Anne Jacobstól, és Schäffer Erzsébet új kötete is.

Színesítik még a kínálatot a 21. Század és a Next21 Kiadó izgalmas megjelenései, mint az új, Gy. Horváth László fordította Háború és béke, vagy Koniorczyk Borbála és Merker Dávid kötete, a Hosszúlépés a körúton túl, valamint Kordos Szabolcstól az Egy város titkai című könyv. Biztosan karácsonyi slágerkönyv lesz Berg Judit legújabb Lengemeséje a Vilkó útra kel és Hararitól az Így hódítottuk meg a Földet című ifjúsági kötet is.

„Azt szeretnénk, ha ez a két hónap tényleg az olvasókról szólna, ezért minden könyvre 25% kedvezményt adunk, és különleges meglepetésekkel, ajándékokkal kedveskedünk. Azt a meghitt, régimódi karácsonyi élményt szeretnénk nyújtani, amit manapság már alig találunk meg az üzletekben, és ami miatt mi magunk is imádunk könyvesboltba járni.” — tették hozzá a kiadók.

És ha ez még nem lenne elég, a Société nagytermében december 10-én egy egész napos könyvbemutató- sorozatra várják az olvasókat, ahol olyan szerzőkkel találkozhatnak és dedikáltathatnak majd, mint Segal Viktor, Berg Judit, vagy éppen Dezső András.

Cím: BookUp Könyvesbolt, Budapest, V. Sas utca 15. (Société)
Nyitva: novemberben és decemberben, hétköznap 11-19, hétvégén 10-19 óráig.
További információk: https://bookup.hu/

Grafika: Egervölgyi Lilla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése